Monier Takpartner


Vi är Monier Takpartners, det betyder att vi är särskilt utvalda som duktiga takläggare, har gått Moniers utbildningar samt är auktoriserade och rekommenderade takläggare av Monier. När du anlitar en Monier Premium Takpartner så blir ditt nya tak en säker investering som håller i många, många år framöver.

Om företaget


Vi är ansvarsförsäkrade och innehar F-skattebevis, så du kan använda dig av rotavdraget. Kvalitet och nöjda kunder är av yttersta vikt för oss och vi lämnar alltid bra garantier till våra kunder. Så förvänta dig ett proffsigt och trevligt bemötande, ett arbete av hög kvalitet och många års trygghet med ett tätt och vackert tak.

Om företaget


Efter många års erfarenhet från byggbranschen, så startade vi Bankeryds Takläggare. Bankeryds Takläggare startades som en enskild firma, men ombildades under slutet av 2012 till Bankeryds Takläggare AB. Vi är ett lokalt företag, med våran bas i Bankeryd, som arbetar med att renovera och byta tak i Jönköping och Habo kommun med omnejd.

T-Team Takcentrum 


Genom vårt samarbete med Takcentrum, så är vi certifierade T-Team takentreprenörer. Detta gör att vi även kan erbjuda 15 års garanti på arbeten med papptak. Det ska vara lönsamt att anlita kunniga takläggare! Vi innehar Heta Arbeten certifikat. Vi har även certifikat för Resitrix gummiduk.

Vad säger våra kunder?

TREVLIGA OCH ÄRLIGA


Bankeryds Takläggare lade om hela taket och gjorde en del lagningar i takstommen. Tog en och en halv vecka och taket blev riktigt fint. Fakturan kändes rimlig. Vi hade bra kommunikation under hela processen. Trevliga och ärliga människor. Rekommenderar starkt!


Lajos K

JÄTTEBRA BEMÖTANDE 


Jättebra bemötande och Bankeryds Takläggare AB levde verkligen upp till våra förväntningar dom gjorde ett kanon arbete när vi bytte från betongpannortak till ett plåtpannetak


Ulf Isaksson


PROFFSIGT AGERANDE


Proffsigt agerande kring vårt papptak. Tydlig och bra besiktning och offert. Likaså vad beträffande kontakt fram och tillbaka innan takbyte. Själva bytet av taket sköttes exemplariskt. Vi har stort förtroende för Bankeryds Takläggare och kan varmt rekommendera dem.


Joel W