Monier Takpartner

Monier är den enda takleverantör som lämnar en funktionsgaranti på taket. De kallar det Tätt tak-garanti och det innebär att Moniergaranterar att ditt nya tak håller tätt i minst 15 år.

För att garantin ska gälla krävs att du använt dig av Moniers produkter och att dessa är monterade enligt deras monteringsanvisningar.

UNIK GARANTI

Detta är en unik garanti eftersom den vanligen förekommande produktgarantin endast garanterar den enskilda takpannans frostbeständighet, hållfasthet och täthet.

Monier är ledande inom tak, alla deras taklösningar är noggrant testade och tillverkade för vårt tuffa klimat.

Monier Takpartner

 

Som Takpartner är vi del av ett nätverk av fristående takläggare som är särskilt utbildade för att lägga tak från Monier. Vi är professionella och kunniga hantverkare som vet vilka frågor som kan dyka upp när du ska lägga ett nytt tak. Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa våra kunder med allt från att välja och lägga rätt typ av underlagstak, till val av takpannor och nödvändiga tillbehör.

Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar en Takpartner. Vi hjälper dig så att takläggningen går enkelt och smidigt. Naturligtvis ser vi till att takläggningen uppfyller alla krav från myndigheter och regelverk, och vi skräddarsyr ditt tak så att det är anpassat både till dina behov, till huset som helhet och till påverkan från väder och vind.

När du anlitar en Takpartner så blir ditt nya tak en säker investering som håller i många, många år framöver.

Kontakta Oss

  • Domsandsvägen 6, 564 35 Bankeryd
Scroll to Top